Rampe de deseuri


CONSTRUCtIA RAMPELOR DE DEsEURI

Constructia si reînnoirea rampelor de deseuri reprezinta o provocare dubla - trebuie luate în considerare atât suprafata cât si interiorul corpului rampei. În special când vine vorba de adâncimi extreme, grupul RTi Rohrtechnik international are în spate peste 30 ani de experienta. Gama noastra de servicii cuprinde si instalarea de camine si rezervoare pentru levigat, etansarea suprafetei precum si instalarea statiilor de colectare a gazului în rampele de deseuri.

ETANsAREA SUPRAFEtEI

Cea mai buna metoda pentru prevenirea problemelor legate de levigat si emisiile de gaze este etansarea eficienta a corpului rampei. RTi ofera acest serviciu important în toate variantele tehnologice standard, în configurari multistrat si de cea mai buna calitate. Sunt utilizate atât sisteme de etansare minerala cât si etansarea cu membrane de plastic.

CONSTRUCtIA STAtIILOR DE COLECTARE A GAZULUI

Cu ajutorul unui sistem complex compus din putul de colectare a gazului si conductele de colectare a gazului care ajung în statiile de colectare a gazului se poate capta aproape tot gazul emis de rampa de deseuri si transportat catre statiile de cogenerare a energiei termice si electrice. Aici, gazul colectat se poate valorifica energetic într-un mod ecologic. Constructia si reînnoirea componentelor infrastructurale ale rampelor de deseuri pâna la interfata cu tehnica de ardere reprezinta de foarte multi ani una din competentele de baza ale RTi, recunoscute la nivel national. Oferta noastra cuprinde constructia de puturi de colectare a gazului, instalarea conductelor de colectare si transport a gazului, constructia si echiparea completa a statiilor de colectare a gazelor precum si tehnica de masurare si reglarea a gazelor.

CONSTRUCtIA PUtURILOR

Una din competentele noastre speciale este reprezentata de realizarea gropilor verticale de fundatie în rampe de deseuri; acestea având o adâncime de pâna la 40 m si un diametru de pâna la 10 m. Aceste structuri masive sunt construite pas cu pas din beton torcretat cu armatura din otel, devenind tehnologia cheie în lucrarile de reabilitare a infrastructurii de levigat. Ele reprezinta baza pentru reînnoirea fara sapatura deschisa a conductelor deteriorate de drenaj sau levigat în care se utilizeaza metoda spargerii conductelor sau în cazul instalarii de camine pentru levigat din polietilena sau beton armat acoperit cu strat de protectie.

PERSOANA DE CONTACT DIN APROPIEREA DVS.

RTi cuprinde sapte companii de constructii care - bazându-se pe o retea vasta - activeaza la nivel european, precum si furnizorul de tehnologii, NordiTube. Daca aveti întrebari, echipa noastra va sta la dispozitie. Asteptam cu nerabdare sa ne contactati!

Gasiti persoana de contact