DESPRE NOI

KNOW-HOW INDELUNGAT SI INOVAtIE

Grupul de companii RTi Rohrtechnik international cu sediul central în Austria cuprinde sapte companii de constructii care - bazându-se pe o retea vasta - activeaza la nivel european, precum si societatea comerciala NordiTube, producatoare de materiale de camasuire în Belgia, care îsi desfasoara activitatea la nivel global.

REABILITAREA CONDUCTELOR FARA SAPATURA DESCHISA („NO-DIG”) DE PESTE 30 ANI

Grupul activeaza de peste 50 ani în constructii subterane. De 35 ani RTi activeaza cu succes în domeniul inspectiei si reabilitarii fara sapatura deschisa a retelelor de conducte de toate tipurile, cum ar fi apa reziduala, apa potabila, gaz si petrol. Portofoliul de servicii al grupului RTi Rohrtechnik cuprinde toate tipurile curente de tehnologii fara sapatura deschisa pentru inspectia, curatarea, repararea si reabilitarea conductelor de orice tip precum si înlocuirea conductelor (instalarea de conducte noi), reabilitarea rezervoarelor, constructii hidroedilitare si constructia de rampe de deseuri. Astfel, noi va oferim solutia optima pentru orice problema a conductelor gravitationale si sub presiune cu diametrul între DN 80 si 5500 mm.

Numerosii ani de experienta, personalul nostru calificat si motivat precum si tehnologiile inovatoare si eficiente ne permit sa va oferim produse si servicii fiabile, de cea mai buna calitate.

ISTORIC

Inca de la infiintare, grupul RTi a fost marcat de numeroase evenimente majore. Elementele centrale ale ultimelor decenii au fost produsele inovatoare.

Mai multe informatii

RESPONSABILITATE SOCIALA

Pe langa scopurile economice vizate, RTi Rohrtechnik international, in calitate de grup de companii foarte responsabil, ia in considerare si aspectele ecologice si sociale.

Mai multe informatii

LOCATII

Grupul are aproximativ 330 angajati, incluzand la nivel european societătile de executie din Austria, Germania, Polonia, Romania, Cehia și Slovacia.

Mai multe informatii

CALITATE - SECURITATE PENTRU CLIENTII NOSTRI

Dispunem de toate certificarile, autorizatiile si simbolurile de calitate care garanteaza o executie de prima clasa a proiectelor:

Precalificari conform PQ VOB (Regulamentul german de alocare si acordare a contractelor în constructii)