Responsabilitate sociala


RESPONSABILI ÎN ACTIVITATEA NOASTRA

Pe lânga scopurile economice vizate, RTi Rohrtechnik international, în calitate de grup de companii foarte responsabil, ia în considerare si aspectele ecologice si sociale. Grupul RTi depune eforturi sa creeze valori nu doar prin produsele si serviciile exceptionale pe care le ofera ci si prin angajamentul extraordinar fata de protectia mediului si siguranta oamenilor.

PROTECtIA MEDIULUI ÎNCONJURaTOR ESTE ADÂNC ÎNRaDaCINATa ÎN VALORILE COMPANIEI NOASTRE

Reabilitarea conductelor fara sapatura deschisa este un aport considerabil în activitatea pentru protectia climatica. Tehnologiile implementate în acest sens garanteaza o apa potabila curata si contribuie la reducerea emisiilor de CO2. Unul din principiile de baza a grupului RTi este promovarea unei culturi corporative sustenabile, în care constientizarea problemelor de mediu ocupa un loc de frunte. Din acest motiv, protectia mediului înconjurator este o sarcina foarte importanta pentru noi, iar în îndeplinirea acestei sarcini ne-am propus urmatoarele obiective:

  • Dezvoltarea si optimizarea produselor ecologice
  • Conservarea si gestionarea durabila a resurselor naturale
  • Colaborarea cu parteneri la fel de constienti fata de probleme de mediu
  • Verificarea regulata a posibilelor efecte negative ale produselor si serviciilor asupra mediului înconjurator

Standardele înalte de calitate ale grupului RTi Rohrtechnik international asigura solutii optime si garanteaza clientilor nostri lucrari de prima clasa.

ANGAJAtI MULtUMItI

Angajatii nostri sunt baza succesului nostru. Satisfactia, siguranta si sanatatea tuturor angajatilor nostri reprezinta o preocupare speciala a grupului RTi Rohrtechnik international, adânc înradacinata în filosofia companiei noastre.

În compania noastra predomina un climat de munca foarte placut, acest fapt fiind dovedit prin apartenenta îndelungata a angajatilor nostri de companie. Grupul RTi are peste 330 angajati si suntem foarte mândri de echipa noastra!

Echipa noastra dintr-o privire

Deveniti parte a echipei noastre

REFERINTE

Am dus la bun sfârsit deja numeroase proiecte pentru clientii nostri din diverse domenii si orase. Aici gasiti o parte din proiectele executate de catre grupul RTi pe plan mondial: