INSPECTIE

INSPECtIA

Premisa pentru o reabilitare eficienta si temeinica o reprezinta curatarea atenta, inspectia si analiza conductelor si caminelor ce urmeaza a fi reabilitate.

Printre acestea se numara si evaluarea caminelor si controlul etanseitatii respectiv verificarea presiunii conductelor. Nu ne limitam doar la conductele de alimentare si de evacuare în sectorul privat si industrial, ci oferim si lucrari de inspectie si analiza în interiorul si sub corpurile rampelor de deseuri.

Toate datele si informatiile colectate sunt gestionate si analizate de catre expertii nostri. Rezultatul reprezinta baza pentru un plan eficient de reparare si reabilitare.

CURatARE

Curatarea temeinica si calibrarea conductelor reprezinta o premisa importanta pentru reabilitarea cu succes a acestora

Mai multe informatii

INSPECtII VIDEO sI ANALIZE

Premisa pentru o reabilitare eficienta si temeinica o reprezinta inspectia si analiza conductelor si caminelor ce urmeaza a fi reabilitate.

Mai multe informatii

SOFTWARE

Software-ul WinCan este o aplicatie speciala pentru inspectia retelelor de conducte.

Mai multe informatii

PERSOANA DE CONTACT DIN APROPIEREA DVS.

RTi cuprinde sapte companii de constructii care - bazându-se pe o retea vasta - activeaza la nivel european, precum si furnizorul de tehnologii, NordiTube. Daca aveti întrebari, echipa noastra va sta la dispozitie. Asteptam cu nerabdare sa ne contactati!

Gasiti persoana de contact