Inspectie video


INSPECtII VIDEO sI ANALIZE

Premisa pentru o reabilitare eficienta si temeinica o reprezinta inspectia si analiza conductelor si caminelor ce urmeaza a fi reabilitate .

În plus, evaluarea caminelor si controlul etanseitatii respectiv verificarea presiunii conductelor fac parte din procesul complet al unei inspectii. Toate datele si informatiile colectate sunt gestionate si analizate de catre expertii nostri si reprezinta baza pentru elaborarea unui concept de reabilitare.

INSPECtIA CONDUCTELOR sI A CaMINELOR

Pentru inspectia conductelor si a caminelor se utilizeaza dispozitive video speciale.

Echipamentul video de ultima ora, cum ar fi camere video cu cap rotativ si tehnologii de scanare, permite documentarea prejudiciilor existente ale conductei respectiv caminului avariat.

Colectarea, analiza si transmiterea datelor se realizeaza prin intermediul softului de inspectie, WinCan. Acesta garanteaza conformitatea cu toate normele si directivele europene în vigoare.

VERIFICAREA ETANsEITatII sI A PRESIUNII

Conform normelor legale europene, toate conductele si caminele trebuie supuse unei verificari de presiune dupa reinstalarea sau reabilitarea acestora, fie ca este vorba de conducte de apa reziduala (canalizare) sau conducte de alimentare.

Etanseitatea si rezistenta la presiune a conductelor se verifica utilizând aparate de masura calibrate, fie cu apa sau cu aer comprimat. Procedura de verificare se documenteaza computerizat cu ajutorul unei diagrame de tip presiune-timp.

INSPECtIE sI MaSURARE LA RAMPELE DE DEsEURI

Acumularea de apa în interiorul sau sub rampa de deseuri pericliteaza siguranta stabilitatii acesteia. Astfel, evacuarea eficienta a apei reprezinta o prioritate pentru orice operator al unei rampe de deseuri.

Cu ajutorul vehiculelor performante de spalare si absorbtie putem curata conducte de drenaj de pâna la 1000 m lungime. Duze cu o eficienta foarte ridicata înlatura incrustatiile dure din conducte si din gurile de drenaj, fara a afecta conducta. Este restabilita astfel capacitatea hidraulica a conductelor.

Sisteme speciale de inspectie video cu protectie antiexploziva permit inspectia conductelor cu o lungime de pâna la 600 m, cu masurarea concomitenta a temperaturii si a pantei. Utilizând metoda cercului de referinta se poate obtine o masurare exacta a deformarii.

Personalul nostru calificat si cu o experienta îndelungata în sectorul rampelor de deseuri utilizeaza tehnologii de inspectie de ultima ora si asigura functionalitatea impecabila a conductelor de drenaj al levigatului si a conductelor de desecare în panta.

PERSOANA DE CONTACT DIN APROPIEREA DVS.

RTi cuprinde sapte companii de constructii care - bazându-se pe o retea vasta - activeaza la nivel european, precum si furnizorul de tehnologii, NordiTube. Daca aveti întrebari, echipa noastra va sta la dispozitie. Asteptam cu nerabdare sa ne contactati!

Gasiti persoana de contact