Software


Software

SOFTWARE PENTRU INSPECtIE

Software-ul WinCan este o aplicatie speciala pentru inspectia retelelor de conducte. Acesta ofera diverse solutii de la compilarea datelor inspectiei pâna la transferul acestora într-un sistem informational edilitar (LIS)..

Programul cuprinde functia de baza pentru compilarea si gestionarea datelor obtinute în urma inspectiei conductelor, stocarea datelor într-o baza de date precum si exportarea acestora sub forma unui proces verbal de inspectie cu o reprezentarea grafica a stadiului conductei inspectate. Datele pot fi transmise clientului prin programul integrat de vizualizare a datelor. De asemenea, WinCan ofera toate functiile pentru prelucrarea în birou a datelor obtinute în urma inspectiei.

SOFTWARE DE MENTENANta

Întretinerea durabila a retelei de conducte necesita un sistem de management al mentenantei bine orientat. Compania noastra ofera servicii de monitorizare si solutii software corespunzatoare pentru managementul retelelor de conducte.

SISTEM INFORMAtIONAL EDILITAR (SIE)

BaSYS este un sistem informational geografic (SIG) modular si scalabil, specializat în proiectarea si gestionarea informatiilor tehnice vectoriale. Se pune accent pe sistemele de canalizare, apa si gaz.

Acest program acopera întregul flux de lucru al managementului retelelor. Permite toti pasii de lucru, de la compilarea datelor si vizualizarea acestora pâna la evaluarea, calcularea, proiectarea, optimizarea si reabilitarea retelelor. Programul ofera solutii pentru planificarea operationala si mentenanta instalatiilor, evaluarea patrimoniului si gestionarea rezidentilor (cadastrul consumatorilor industriali).

BaSYS ofera specialistilor si utilizatorilor diverse interfete cu functionalitati variate pentru utilizarea aceleasi baze de date.

PROGRAME DE TESTARE A DATELOR

Cu ajutorul programului PIETS pot fi testate si corectate datele ISYBAU XML putând totodata transforma vechile date ISYBAU în date ISYBAU XML.

PERSOANA DE CONTACT DIN APROPIEREA DVS.

RTi cuprinde sapte companii de constructii care - bazându-se pe o retea vasta - activeaza la nivel european, precum si furnizorul de tehnologii, NordiTube. Daca aveti întrebari, echipa noastra va sta la dispozitie. Asteptam cu nerabdare sa ne contactati!

Gasiti persoana de contact