REABILITAREA CONDUCTELOR

REABILITAREA CONDUCTELOR

Peste tot în lume conductele se degradeaza datorita colmatarii, îmbatrânirii si a coroziunii. Neetanseitate si fisurile reprezinta un pericol pentru mediul înconjurator dar înseamna totodata pierderea unor materii prime foarte importante, cum ar fi apa potabila, gazul sau petrolul. Înlocuirea conductelor prin sapatura deschisa este un procedeu costisitor si îndelungat, produce foarte mult zgomot si provoaca adesea perturbari semnificative de trafic. Tehnologiile noastre de reabilitare fara sapatura ofera o solutie contemporana si moderna! De-a lungul anilor - atât în proiecte publice cât si private de reabilitare - am aplicat aceste tehnologii cu succes, rapid, eficient si ecologic.

AVANTAJELE REABILITaRII FaRa SaPaTURa DESCHISa („NO-DIG”):

  • Conservarea infrastructurii sub- si supraterane
  • Reducerea la minim a perturbarilor de trafic
  • Reducerea poluarii fonice si a particulelor de praf pentru locatari
  • Protejarea în mod activ a mediului înconjurator prin reducerea emisiilor de CO2
  • Perioade de executie scurte
  • Eficienta economica ridicata
  • Repunerea în functiune a unei conducte ce va fi operationala pentru urmatoarele decenii

Grupul RTi Rohrtechnik ofera un portofoliu de servicii foarte complex ce cuprinde metode „no-dig” pentru reparare, renovare si reînnoire.

REABILITAREA CONDUCTELOR GRAVITATIONALE

Grupul RTi Rohrtechnik ofera un portofoliu de servicii foarte complex cuprinzând metode „no-dig” pentru...

Mai multe informatii

TUBURI DEFORMATE

Procedeul r.tec® Close Fit a fost unul din primele procedee de renovare aplicat de grupul Rohrtechnik International, utilizând acest procedeu de peste 25 ani.

Mai multe informatii

REABILITARE FOLOSIND CONDUCTE CONTINUE

Reabilitarea folosind conducte continue se bazeaza pe utilizarea unor tuburi flexibile care se livreaza în pachet sau individual.

Mai multe informatii

PERSOANA DE CONTACT DIN APROPIEREA DVS.

RTi cuprinde sapte companii de constructii care - bazându-se pe o retea vasta - activeaza la nivel european, precum si furnizorul de tehnologii, NordiTube. Daca aveti întrebari, echipa noastra va sta la dispozitie. Asteptam cu nerabdare sa ne contactati!

Gasiti persoana de contact