TUBURI DEFORMATE


TUBURI DEFORMATE

Procedeul r.tec® Close Fit a fost unul din primele procedee de renovare aplicat de grupul Rohrtechnik International, utilizând acest procedeu de peste 25 ani.

În strânsa colaborare cu cei mai importanti producatori de conducte din plastic, RTi a îmbunatatit permanent acest sistem pentru a oferi o tehnologie de cea mai buna calitate în reabilitarea conductelor de apa potabila, gaze, a conductelor industriale si de canalizare. Aceasta tehnologie de reabilitare a conductelor se bazeaza pe utilizarea unui tub din polietilena de înalta densitate (HDPE), deformat din fabrica.

Procesul de deformare reduce diametrul tubului cu aproximativ 25-30%. Astfel, tubul poate fi introdus în conducta gazda cu ajutorul unui troliu si cu eforturi minime. Prin actionarea cu presiune si temperatura (abur fierbinte) asupra tubului deformat, este initiat procesul de revenire la forma initiala. Tubul din polietilena se muleaza astfel de peretele interior al conductei gazda, realizând acest „close-fit”.

Aceasta metoda permite instalarea unor tronsoane cu lungimi de câteva sute de metri într-o singura zi de lucru. Domeniul de aplicare a acestei tehnologii este pentru conducte cu diametre cuprinse între DN150 si 400 mm.

PERSOANA DE CONTACT DIN APROPIEREA DVS.

RTi cuprinde sapte companii de constructii care - bazându-se pe o retea vasta - activeaza la nivel european, precum si furnizorul de tehnologii, NordiTube. Daca aveti întrebari, echipa noastra va sta la dispozitie. Asteptam cu nerabdare sa ne contactati!

Gasiti persoana de contact