INTERVENȚIE PE CEA MAI MARE RAMPĂ DE DEȘEURI DIN GERMANIA


INTERVENȚIE PE CEA MAI MARE RAMPĂ DE DEȘEURI DIN GERMANIA

RTi GERMANY INVESTEȘTE ÎNTR-O UTILITARĂ NOUĂ PENTRU CURĂȚARE ȘI VIDANJARE PENTRU CURĂȚAREA CONDUCTELOR DIN RAMPELE DE DEȘEURI

 

Germania, toamna 2016  –

Grupul RTi Rohrtechnik international oferă de câteva decenii servicii de curățare cu presiune mare a rampelor de deșeuri, fiind în Germania lider de piață pe acest sector. 

Începând cu toamna anului 2016, odată cu investiția în achiziția unei autoutilitare pentru curățare cu presiune mare a conductelor de drenaj din rampele de deșeuri precum și a conductelor transportoare comunale, RTi Germany GmbH dispune de un utilaj de înaltă performanță pentru curățarea cu presiune mare a conductelor cu o lungime de până la 1000 m, fără cămine intermediare. În plus, cu ajutorul unei instalații de vacuum extrem de puternice, se poate interveni pe înălțimi de aspirație de până la 30 m!

PRIMA INTERVENȚIE A NOII AUTOUTILITARE PENTRU CURĂȚARE ȘI VIDANJARE

Chiar de la prima intervenție, RTi Germany a putut demonstra performanța acestei tehnologii speciale la cea mai mare rampă de deșeuri din Germania, rampa Ihlenberg din Mecklenburg-Vorpommern. Proiectul a fost executat de echipa de specialitate RTi Germany, care deține o vastă experiență în acest domeniu.

Conductele de drenaj lungi de până la 600 m erau acoperite parțial de incrustații puternice și extrem de întărite. O turbo-duză extrem de eficientă, antrenată de două pompe de înaltă presiune ale utilajului care acționează în paralel a permis îndepărtarea eficientă a sedimentelor, fără a afecta conducta; astfel, s-a putut menține capacitatea hidraulică a conductelor de drenaj.

Succesul acestui procedeu special de curățare a fost documentat cu ajutorul unei instalații de camere cu protecție antiexplozivă, cu o lungime de 600 m.

 

V-AM STÂRNIT CURIOZITATEA?

În cazul în care aveți întrebări referitoare la acest procedeu sau la proiectul Ihlenberg
vă stă la dispoziție domnul Brandt:

T: +49 (0) 172 5219248
M: eckhard.brandt@rti.eu