PESTE 650 COPII AU ALERGAT MII DE KILOMETRI PENTRU UN SCOP CARITABIL


PESTE 650 COPII AU ALERGAT MII DE KILOMETRI PENTRU UN SCOP CARITABIL

RTi AUSTRIA SPRIJINĂ KIDS4KIDS RUN

Austria, Iunie 2017  –

KIDS4KIDS RUN

Marți, 20 iunie 2017, pe gazonul din centrul școlar Grieskirchen din Austria Superioară au zburdat atâtea picioare ca niciodată. 108 echipe formate din 13 școli au făcut din ziua de 20 iunie 2017 un eveniment sportiv de neuitat! Evenimentul intitulat Kids4Kids Run se află deja la a 5-a ediție.

650 copii cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani au arătat că o combinație între distracție, spirit de echipă și ambiție poate duce la lucruri mărețe, chiar și la temperaturi ridicate. Pentru a termin cu succes, trebuia parcursă o distanță de 1.080 metri cât de des posibil. Și acest lucru, bineînțeles desculț. Au fost parcurși în total aproximativ 5.000 kilometri iar la final TOȚI participanții care au venit să alerge pentru o cauză bună au fost învingători.

 

DONAȚII PENTRU O CAUZĂ BUNĂ

Deoarece fiecare echipă a participat sub patronajul unui sponsor, care a donat 1 Euro per kilometru, suma strânsă la final a fost din nou impresionantă. S-au strâns donații în valoare totală de 9.000 Euro. Acești bani au fost donați în părți egale către OÖ Kinder-Krebs-Hilfe (Asociația pentru acordarea de ajutor copiilor bolnavi de cancer din Austria Superioară), Asociația DEBRA (care vine în ajutorul ”copiilor-fluture”, copii ce suferă de epidermoliza buloasă) și Societatea pentru MPS (mucopolizaharidoză).

 

RTi ROHRTECHNIK GRUPPE - ANGAJAMENT PENTRU O CAUZĂ BUNĂ

În calitate de concern responsabil, pentru grupul RTi Rohrtechnik angajamentul în acest domeniu și sprijinirea anuală a evenimentului este o prioritate. RTi nu a pierdut ocazia nici anul acesta să participe în calitate de sponsor al evenimentului Kids4Kids Run. DE data aceasta, RTi a sprijinit echipa clasei 4b a Școlii Tehnice Nr. 1 din Grieskirchen.

RTi este foarte mândră de rezultatele obținute de către tinerii alergători și îi felicită din toată inima pentru distanța lungă de câțiva kilometri parcursă în picioarele goale.