ZIUA APEI POTABILE ÎN BAD GLEICHENBERG, ORGANIZATĂ DE ÖVGW


ZIUA APEI POTABILE ÎN BAD GLEICHENBERG, ORGANIZATĂ DE ÖVGW

ZIUA APEI POTABILE ORGANIZATĂ DE ÖVGW SE AFLĂ DEJA LA A DOUA EDIȚIE - IAR RTi A IMPRESIONAT PRIN CAMERA DE INSPECȚIE

Iunie 2017 –


ZIUA APEI POTABILE - O INIȚIATIVĂ A ÖVGW

Ziua Apei Potabile a luat naștere din inițiativa ÖVGW - Uniunea austriacă a specialiștilor din domeniul gazului și a apei. Scopul acestui eveniment este de a demonstra importanța unui sistem sigur și eficient de alimentare a apei. Companiile de alimentare a apei din toată Austria profită de oportunitatea oferită de Ziua Apei Potabile pentru a-și prezenta serviciile.

 

ZIUA APEI POTABILE 2017 - ÎN BAD GLEICHENBERG

Pentru a doua oară, compania de ape ”Wasserverband Grenzland Süd Ost” și comunitatea din Bad Gleichenberg au fost gazdele Zilei Apei Potabile. Alături de numeroase firme ale căror activități se concentrează în jurul apei și împreună cu școala din Bad Gleichenberg s-a realizat un cadru de succes pentru vizitatori.

 

ZIUA APEI POTABILE - STIMULAREA GÂNDIRII

Ziua Apei Potabile oferă oportunitatea de a afla ce servicii sunt necesare pentru a alimenta zilnic gospodăriile cu cantitatea necesară de apă de bună calitate. Sub sloganul ”Apa înseamnă viață” s-a atras atenția asupra importanței majore a apei pentru oameni, animale și plante.

 

RTi AUSTRIA A PARTICIPAT PENTRU A DOUA OARĂ

Diverse firme și-au prezentat produsele și serviciile inovatoare în cadrul acestui eveniment. RTi Austria a fost de asemenea prezentă cu un stand informațional și a putut impresiona prin camera de inspecție. Camera de inspecție controlată de la distanță a acaparat toate privirile; aceasta poate detecta defectele din cele mai înguste conducte, cum ar fi fisurile sau locurile neetanșe, pentru a evita pierderea apei.